24. august 2014

Hej.

Jeg vil blot rose Husk produkterne. Jeg startede for ca. 1 måned siden med at bruge Husk, fordi jeg havde fået det anbefalet . Jeg har en smule forhøjet kolesterol, så ville hovedsageligt tage Husk for at få sænket det. Men hold da op en masse fordele man får med. Har døjet med luft i maven og det er nu også helt væk, men det allerbedste er dog, at jeg ikke behøver at bruge en halv km toiletpapir mere.

Jeg bruger Husk på min Skyr og strør det på aftensmaden.

Kan varmt anbefales til alle.

Mvh.
Anne Q, Nærum

 

19. november 2013

Hej med jer

Jeg hedder Tonny, jeg har en stomi og har valgt at skrive om det på en blog. Grunden til jeg skriver til jer, er at jeg spiser HUSK hver dag, HUSK har forbedret min hverdag markant, fordi det har gjort så jeg slipper for en del dehydrering mv. og deraf har jeg sluppet for en del indlæggelser. Min blog hedder stomien.dk.

Hilsen
Tonny, København

 

14. november 2012

Kære Bettina

Min familie og jeg har nu i en periode prøvet at bage forskellige slags brød med Husk produkter, og vi må sige at vi er meget glade for det. Specielt vores datter på 3 er helt vild med nybagte boller.

Hilsen
Morten Eriksen

 

6
29. februar 2012

Hej HUSK

Jeg har I mange år været bruger af HUSK, grundet sprængt tyktarm for 5 år siden, det hjælper mig virkelig meget. Jeg har derfor anbefalet produktet til mange og senest til en af mine kolleger, som har fået konstateret betændelse i tarmen. Han bruger nu også HUSK, og er næsten blevet sine problemer kvit, så endnu en god historie.Når vi rejser, spiser hele familien HUSK, og det betyder, at vi aldrig løber ind i maveproblemer – så virkelig et fantastisk produkt, som jeg anbefaler vidt og bredt.

Hilsen
Gitte

 

29. februar 2012

Jeg fik første gang kontakt med HUSK da jeg blev opereret for tyktarms kræft, hvor jeg fik meget tynd mave og sygehuset anbefalede mig at tage husk, og det har jeg nu taget i 10 år, og tager det stadigvæk. Det holder min mave i orden. Jeg tager HUSK KAPSLERNE, 6 stk. om morgenen med et stort glas vand. Hvis jeg evt. har spist noget af det, som kan give lidt smidig mave, tager jeg blot 8 kapsler næste dag. HUSK KAPSLER kan jeg bare ikke undvære.Hvorfor jeg foretrækker kapsler frem for pulveret er, at når man har kvalme er pulveret svært at få ned.

Venlig hilsen
Helle, Børkop

 

29. februar 2012

Hej

Jeg er 39 år og jeg vil gerne fortælle om mine erfaringer med HUSK!Jeg har for 3 år siden fået konstateret fibromyalgi og inden denne diagnose har jeg været igennem en masse undersøgelser i mange år, da jeg havde problemer med maven/tarmsystemet. Da jeg fik diagnosen lærte jeg bl.a. at denne sygdom ISÆR irriterer tyktarmen og deraf kom alle mine problemer.. MEN da jeg læste om HUSK for knap 2½ år siden gik jeg straks i gang og hvilken succes.

Jeg har i dag sjældent problemer med tarmsystemet eller maven og jeg tager mit HUSK hver dag, for jeg er slet ikke i tvivl om, hvilken SUPER virkning dette produkt har og hvad det har gjort for mig og mit velbefindende.

Jeg takker for et super produkt.

Med venlig hilsen
Lene Hansen, København

 

23. maj 2011

Jeg vil gerne fortælle om, hvad HUSK betyder for mig og håber andre kan få lige så meget glæde af det.Jeg fik konstateret colitis ulcerose for godt 20 år siden og fik få år senere fjernet min tyktarm pga. betændelsen. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg lod mig operere, men det har selvfølgelig haft en betydning for mit daglige velbefindende. Bl.a. skulle jeg lære at leve med flere toiletbesøg og mere “tarmstøj”. På et tidspunkt stødte jeg på en annonce for HUSK, måske i Colitis-Crohn Foreningens blad. Jeg tænkte at det var et forsøg værd og købte min første pakke.Det tog mig lidt tid “at lære” at spise det. Jeg blandede det op med vand til at starte med, men det blev til en klistret masse og det kunne jeg næsten ikke få ned. Men fra den dag jeg prøvede at røre det ud i en portion yoghurt/A38 har der ingen problemer været.Jeg starter hver eneste dag med en portion yoghurt med HUSK og det giver mig en dejlig ro i tarmsystemet langt op af dagen. Når jeg føler behov for det, tager jeg en portion før aftensmaden også.

Så jeg medbringer mit HUSK hver gang jeg skal nogle steder.

Alt i alt så er jeg meget glad for HUSK. Den giver mit mave/tarmsystem noget at arbejde med og giver mig ro.

Med venlig hilsen
Jette Jensen

 

19. maj 2011

Jeg har drukket 11.000 glas Husk, for det har jeg gjort morgen og aften siden 1996.Min forhistorie er, at jeg rendte til lægen hvert andet øjeblik på grund af en permanent rift i bagdelen. Endelig sagde en klog læge “tag Husk”, for det lindrer. Og det er ganske enkelt korrekt.Når jeg er på rejse er Husk altid en fast følgesvend. Til daglig tager jeg Husk pulver. Men på rejse er det bekvemt at kunne tage den model, som fås i kapselform.Et lille fif til det daglige Husk brug er efter brug at stille det benyttede drikkeglas i blød et par minutter. Det løsner frøene, som ellers kan være svære at få vasket af, hvis det tømte glas stilles direkte i opvaskemaskinen.

Niels, Sønderborg

29. februar 2012

Jeg har været flittig forbruger af HUSK det sidste år efter at have været til div. undersøgelser pga. af ekstrem forstoppelse (op til 10 dage uden at kunne komme på toilettet). Fik 1 æske HUSK af min svigermor og tak for det. Nu er alt (næsten) OK. Jeg kommer HUSK på min Cultura om morgenen eller i et glas juice.

Tak for jeres produkt.

Med venlig hilsen
Eva, Rødvig

 

29. februar 2012

Jeg startede med at bruge HUSK, da jeg havde født mit første barn i 1998.Jeg havde efter fødslen store problemer med at komme af med min afføring, så efter anbefaling fra fødeafdelingen begyndte jeg med magnesium, da det skulle sætte gang i systemet igen efter en hård fødsel. Det bevirkede, at jeg fik meget tynd mave – og problemer med at holde mig. Det holdt jeg hurtigt op med – med det resultat, at jeg fik total forstoppelse. Det gjorde sindssygt ondt – så efter en tur på apoteket gik jeg i gang med at behandle mig selv for forstoppelse. Kan ikke huske hvilket produkt, jeg fik købt – men det var i håndkøb.

Jeg holdt dog på min afføring i 3 dage, da jeg var så bange for at give slip pga. syninger i “underdelen” efter fødslen. Var rædselsslagen for at det sprang op…. Hvad vidste jeg som førstegangsfødende.

Da der så endelig gik hul på bylden, så gjorde det så ondt i mine tarme…

Gik så til min egen læge, der rådede mig til at begynde på HUSK, da det skulle stabilisere min mave…..OG det gjorde det!

Spiste det hver morgen på min morgenmad – og det gjorde, at min mave blev “sig selv ” igen.

Der gik et års tid, hvor jeg brugte det – og så holdt jeg, da jeg mente, at jeg selv kunne styre min mave gennem alsidig kost og motion. Det fungerede så i nogle år – men så efter min anden graviditet i 2004 gik det galt igen.

Ikke under selve graviditeten, men efter jeg var startet på arbejde igen efter barsel.

Havde ikke den samme tid til at træne, være god ved mig selv eller få fibre nok… Der gik vist for meget sukker i den…

Det betød, at jeg hyppigt døjede med oppustet mave (lignede en gravid) – men det værste var, at når jeg gik på toilettet, så følte jeg aldrig, jeg blev færdig eller kunne tømme tarmen. Det betød så, at det tit kløede og sved ved endetarmen… og jeg havde kronisk tung mave og “trykken” i tarmen.

For 2 år siden startede jeg så med HUSK igen – hvor jeg tog det morgen og aften. Pt. tager jeg det kun om morgenen – rørt op i vand.

Det fungerer rigtig godt – og jeg har det meget bedre i maven og føler jeg får tømt tarmen, når jeg går på toilet. Og nu er det en gang om dagen.

Jeg er sluppet af med den oppustede mave – og det gør heller ikke ondt mere.

Jeg tager det også med, når jeg rejser – men det er mest som piller – selvom jeg ikke føler, de virker så godt som pulveret – og så er de næsten umulige at sluge.

Med venlig hilsen
Mette, Haderslev

 

28. februar 2012

Dette for lige at berette for Dem, at Husk-kapslerne efter min mening faktisk har reddet mit liv.Efter 3-4 års uafbrudt diarre med høj feber ind imellem – 6 indlæggelser på sygehus – div. undersøgelser, kikkert, scanning, div. mediciner m.m. var jeg sidst indlagt på sygehus i august 2011 pga. meget dårlig tilstand (Jeg er fra 1934). Jeg kunne ikke spise eller drikke og alt hvad der hedder vitaminer, mineraler, salte og hvad ved jeg, var faktisk vasket ud af min krop og jeg var direkte livstruende syg.Der var tale om at jeg måske skulle opereres og have fjernet det nederste af min tyktarm og evt. leve med en stomi resten af mine dage. Imidlertid var jeg så syg, at jeg blot bad dem om at fjerne “skidtet”.

Jeg fik dog som så mange gange før penicillin i drop – denne gang i 10 dage – to gange dagligt. Feberen faldt og da de ikke kunne finde ud af hvad der egentlig var galt med mig – der var ikke rigtig nogen af de mange undersøgelser der gav et endegyldigt svar, blev jeg udskrevet – igen!! Efter udskrivelsen blev jeg tilsagt til samtale med en overlæge som det selvfølgelig lykkedes mig at blive rivende uvenner med – jeg var så frustreret over at de ikke kunne finde årsagen til de gentagne feberanfald og den evige diarre. Imidlertid sagde han til mig, at det eneste han kunne sige var, at jeg skulle gå hjem og spise dette hersens HUSK.

Jeg blev simpelthen rasende og spurgte ham om han vidste hvor forfærdeligt det smager! Nå, men jeg tog så nedslået hjem for at vente på næste gang jeg igen måtte indlægges. Jeg var på apoteket og så der, at man faktisk nu kunne få HUSK i kapsler – ju-hu tænkte jeg, det må prøves.

Og kære venner – jeg er rask nu – jeg har ikke længere diarre, ingen feber, intet ubehag overhovedet. Jeg snupper lige 6 stk. kapsler hver morgen til et stort glas æblejuice – og så er historien faktisk ikke længere – JEG ER RASK – og evigt taknemmelig for HUSK.

Der er kun 1 fejl ved det – det er dyrt, men det tager man jo med, når det faktisk har reddet ens liv. TAK FOR HUSK VENNER – I må aldrig stoppe med at lave det – jeg har desuden anbefalet det til alle jeg får en chance til at berette mit livs solstrålehistorie for.

Med venlig hilsen
Birthe, Køge

 

26. februar 2012

Hej

Var sidste år på Aabenraa Sygehus ang. tyktarm. Da undersøgelse var færdig fik at jeg at vide, at jeg skulle bruge noget der hed HUSK (vidste ikke hvad det var) og lægen gav mig en grundig forklaring hvad det var og jeg fik udleveret en del brochurer. Spurgte i hvor lang tid jeg skulle tage HUSK og fik at vide at det skulle jeg gøre resten af min tilværelse i denne verden.

Jeg har nu taget HUSK et ca. 3/4 år og det har været en fornøjelse. Mine ophold på toilettet er fuldstændig ændret til det meget bedre (kunne selvfølgelig give jer en mere detaljeret forklaring men jeg tror nok i ved hvad jeg mener).

Husk er blevet et fast del af min daglig dag og det er glad for.

Mange hilsner
Gunner

 

26. februar 2012

Hej

Jeg har lidt af hyppig ukontrolleret, løs (op til 7 gange om dagen) afføring i 20 af mine 35 leveår!!
Det har gjort mig socialt invalid og jeg er altid på jagt efter et toilet.
I forbindelse med en grundig undersøgelse på hospitalet er jeg nu bl.a. sat i gang med et forløb med HUSK. Morgen og aften.Mine afføringer er nu færre og mere sammenhængende. Tarmluften også væsentlig reduceret. Og jeg er fuld af håb for en bedre fremtid.

Mange hilsner og tak for et godt produkt.
Mette, Odense

 

25. februar 2012

Jeg er trofast bruger af produktet “Husk”, og har nu været det i over 2 år. Jeg har tidligere brugt andre fibre, men “Husk” fungerer perfekt for mig. Jeg bruger “Husk” i pulverform derhjemme, og “Husk” i pilleform, når jeg er ude at rejse.

En tilfreds bruger.

Birthe, København Ø

 

25. februar 2012

Hej.

Jeg har siden jeg i 2009 fik konstateret irritabel tyktarm, spist HUSK.
Uden HUSK ville jeg have konstant diarre, hvilket er utrolig belastende.
Jeg kan varmt anbefale HUSK til alle med maveproblemer.

Venlig hilsen
Ditte

 

25. februar 2012

Hej, jeg bruger husk i tabletform og er glad for det. Mine erfaringer med Husk er gode, både herhjemme, og på rejser. Jeg er dog gået over til tabletformen, pulveret kan være lidt svært at få ned på grund af den slimede konsistens. Men desværre er det jo lidt dyrere.

Venlig hilsen
Vivian, København S