14. november 2012

Kære Husk

Min familie og jeg har nu i en periode prøvet at bage forskellige slags brød med FiberHUSK Husk produkter, og vi må sige at vi er meget glade for det. Specielt vores datter på 3 er helt vild med nybagte boller.

Hilsen
Morten Eriksen

 

23. maj 2011

Sidste år prøvede jeg den nye Huskfibre med solbærsmag da vi skulle på ferie. Den er rigtig god. Den er nem lige at røre op i et glas vand og meget nem at drikke.

Med venlig hilsen
Jette Jensen

 

6
4. februar 2011

Hej HUSK

Jeg stødte lige på jeres side, da jeg søgte efter “naturlig glutenfri bagning”, som jeg selv har haft glæde af igennem en årrække. Det er FANTASTISK, hvilken forskel fiberhusk gør i glutenfrit brød, boller og kage. Før jeg stødte på den her bagebog, blev mit glutenfrie bagværk faktisk aldrig godt. Jeg spiste det, men uha det var ingen nydelse. Nu er det bare super velsmagende og blir godt hver evig eneste gang.

Vh
Rikke

 

5
4. oktober 2010

Jeg vil gerne fortælle, hvordan husk-fibre har forbedret min livskvalitet.Første gang jeg hørte om husk-fibre, var da jeg var til tarmundersøgelse på Sydvestjysk Sygehus, hvor jeg fik en del forskellige prøver af husk og fandt da frem til, at den bedste for mig var husk-fibre med solbærsmag, den smager dejligt og er nem at røre ud i vand.Jeg har nu taget det et år og har lige været på Århus Universitetshospital til undersøgelse og fik meget ros for den måde jeg har fået husk-fibre kørt ind i min dagligdag, og jeg slipper for at prøve med en operation, som måske ikke ville hjælpe. Så jeg kan kun anbefale alle at tage denne dejlige fine husk-fibre som har gjort min hverdag meget nemmere.

Med venlig hilsen
A. Hansen, Esbjerg

4