Sunde og lækre opskrifter

FiberHUSK® er vores fiberprodukt til bagning og madlavning, som med et indhold på 85 % fibre gør det nemt for dig at øge indholdet af fibre i din kost.

Vi har samlet en masse lækre opskrifter til dig , som du kan bruge til at få en sundere og mere fiberrig kost i din hverdag.

Du får opskrifter til en god morgen, en god mavefornemmelse, en god dag, en god smag, en god aften, et godt brød, det søde og det sunde, lavkarbo, glutenfri, det sukkerfrie og det fiberrige.

God fornøjelse med opskrifterne. De er klar til brug, lige til at skrive ud eller se på din tablet, når du står i køkkenet.

Flere af opskrifterne kan du også se i vores foldere, som vi gerne sender dig gratis. Læs mere om vores foldere her.

Glutenfri bagning

De glutenfri opskrifter udgør sammen med mange andre lækre opskrifter bagebogen “Naturlig glutenfri bagning”, som du kan købe her på siden. Bagebogen indeholder 58 opskrifter på kager og brød uden gluten. Bogen koster kr. 89,- plus porto. Se hvordan du bestiller bogen her.

Dine egne opskrifter

Du kan også prøve at tilsætte FiberHUSK® til dine egne opskrifter, hvor du ønsker et højere fiberindhold. Tilsæt 20 gram FiberHUSK® + 1dl væske pr. 500 gram mel, der bruges i opskriften.

Har du selv nogle spændende opskrifter med FiberHUSK®? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Send os gerne en mail med dine opskrifter eller kommentarer til vores opskrifter.