De rene fibre

Psyllium frøskallerne  stammer fra den indiske plante Plantago Ovata. Psyllium frøskaller forhandles i mange forskellige kvaliteter – jo højere renhed desto bedre kvalitet.

HUSK® produkterne har den højeste renhed på 98-99 %, og vi leverer derfor den ypperste kvalitet inden for loppefrøskaller. Alle produkter analyseres på danske laboratorier og vores indiske leverandører er godkendt af Sundhedsstyrelsen og auditeres løbende for at sikre den bedste kvalitet, både i produktionen og i det færdige produkt. Se hvad vores produkter kan gøre for dig her.

Psyllium frøskallerne indeholder 85 % kostfibre. Hovedparten af disse er vandopløselige fibre, men kan – på trods af betegnelsen – ikke opløses i vand. Til gengæld suger frøskallerne minimum 40 gange deres egen vægt og omdannes til en geléagtig masse, som giver både mave og tarm noget at arbejde med. På den måde får du en bedre fordøjelse.

Samtidig giver fibrene en god mæthedsfornemmelse, fordi de fylder i maven. Det kan hjælpe dig, hvis du er på kur – også med at holde en regelmæssig tarmfunktion under kuren.