Husk mavebalance

NYHED!

HUSK® Psyllium Mavebalance + mælkesyrebakterier

Nyheden HUSK® Psyllium Mavebalance + mælkesyrebakterier er en omhyggeligt udvalgt kombination af fibre og bakteriekulturer til dig, der ønsker et ekstra tilskud af fibre samtidig med et tilskud af mælkesyrebakterier.

Til en glad mave

HUSK® Psyllium Mavebalance + mælkesyrebakterier er et kosttilskud med en nøje udvalgt kombination af fibre og bakteriekulturer. Bliv klogere på produktet her.

 

Froe

Psyllium frøskaller bidrager til en normal fordøjelse og tarmfunktion samt til tarmregelmæssighed og til at blødgøre afføring.

 

Mælkesyrebakterier

 

Mælkesyrebakterier fra Bifidobacterium lactis BL3 og Lactobacillus acidophilus LA1.

Mælkesyrebakterier findes også naturligt i tarmfloraen. En patenteret dobbeltcoating anvendes til at beskytte mælkesyrebakterierne mod den lave pH-værdi i maven, så flere bakterier når levende frem til tarmen.

 

Inulin

Inulin er en opløselig kostfiber, der fungerer som næring for bakterierne i dit tarmsystem – en form for madpakke til bakterierne. Inulin findes bl.a. i en række grøntsager. Inulinen i HUSK® Psyllium Mavebalance er udvundet fra cikorieroden.

Husk i vand

Fibre når det passer dig!

HUSK® Psyllium Mavebalance + mælkesyrebakterier kommer i pulverform, så du nemt kan røre det op i et glas vand, juice, smoothie eller drysse det over din yoghurt eller anden kold ret. Pulveret er smagsneutralt.

husk psyllium mavebalance, artikler, psyllium frøskaller

Varmebehandlede psyllium frøskaller

Orkla Care anvender varmebehandling af psyllium frøskallerne som led i kvalitetssikringen af HUSK® Psyllium Mavebalance. Varmebehandlingen giver psyllium frøskallerne en lidt mørkere farve. Farven på psyllium frøskallerne kan variere fra produktion til produktion.